Бившият световен шампион Тайсън Фюри има планиран реванш с Дионтей Уайлдър през февруари 2020 г., но британецът ие измислил резервен план в случай, че Уайлдър загуби предстоящия си реванш от Луис Ортис.

"Бронзовият бомбардировач" ще защитава световната си титла на WBC в тежка категория срещу Ортис на 23 ноември в Лас Вегас.

Ако обаче Уайлдър загуби, тогава Фюри ще се изправи срещу победителя от срещата между Анди Руис и Антъни Джошуа, в която на 7 декември в Саудитска Арабия ще бъдат заложени световните титли на WBO, WBA, IBF и IBO.

"Когато една врата се затвори, друга ще се отвори. Така че, ако Уайлдър загуби, той губи. Той без съмнение ще проведе реванш с Ортис. И ако нещо се случи още съшия ден ще искам да се изправя срещу победителя от двубоя между Анди Руис-младши и Антъни Джошуа", каза Фюри пред Talk Sport.

Тайсън Фюри заяви, че е готов да се бие с Уайлдър през февруари, а още през лятото да се изправи срещу победителя от Руис - Джошуа.

"Вярвам, че на 100 % нещата ще се случат така. Остават ми три двубоя от моя договор. Дионтей Уайлдър е следващият ми съперник и ако Уайлдър поиска отново да се бием, ще го направим. После със сигурност ще се бия с победителя от Джошуа и Руис", допълни Фюри.