Джон Фюри не скри чувствата си, когато говори за Еди Хърн и дори го заплаши, че ще го набие. Бащата на шампиона на WBC в тежка категория Тайсън Фюри очевидно не е фен на промоутъра и председател на Matchroom Boxing Еди Хърн.

В интервю за IFL TV, Фюри започна на пръв поглед непредизвикано изказване по адрес на Хърн, като каза: „Този човек е тотален задник и когато го видя ще го ударя! Право в слепроочието и наистина ще го направя“.

„Антъни Джошуа е джентълмен и той направи каквото може за тази страна, но сега ще ви кажа, че ако той дойде около Джон Фюри, ще ударя този скитник с обратното на ръката.”

Запитан какво е казал Хърн наскоро, за да го ядоса толкова много, Фюри отговори: „Той не каза нищо, но ще ви кажа какво е, той е в най-големия шок в живота си в света на бокса и той ще вероятно е толкова болен, че никога повече няма да погледне бокса. Той идва за него."

Фюри завърши с думите: „Задръжте дъха си, това, което идва за него, ще го пенсионира“, въпреки че не е ясно какво има предвид.

Хърн шеговито отговори в интервю за Boxing Social, като каза: „Това е малко несъответствие, нали, какъв е смисълът Джон Фюри да ме напада.“

Тогава той беше попитан от дясната си ръка и главен изпълнителен директор на Matchroom Boxing, Франк Смит, дали ще се бие с Фюри за £5 милиона, а Хърн отговори: "10 милиона." „Ако Джон Фюри наистина ме удари, ще ме убие“, продължи той. „Дори и само веднъж“

На въпрос за какво може да е имал предвид Фюри, когато каза, че „за Хърн идва нещо, което ще го пенсионира, промоутърът не изглеждаше наясно.