Боксовият промоутър Еди Хърн направи всичко възможно за да не зяпа, когато боец, участващ в неговото шоу, се появи със нарисуван върху гърдите сутиен на официалния кантар. Последното събитие на Matchroom Boxing ще бъде оглавено от шампиона на IBF в категория муха Съни Едуардс, който ще се изправи срещу Андрес Кампос в „Уембли Арина“ тази вечер.

Носителката на титлата в категория супер петел на IBF Чернека Джонсън, която ще участва в ъндъркартата срещу англичанката Ели Скотни, открадна шоуто в петък. 28-годишната се появи на кантара по бельо, но покри горната половина на тялото си с боя, нанесена във формата на спортен сутиен, за да рекламира страницата си OnlyFans.

Хърн имаше за задача да се изправи до Джонсън и Скотни преди битката им за световната титла и той отчаяно се опита да не бъде уловен от камерата да гледа австралийката. Феновете бързо се включиха в социалните медии, за да се пошегуват със ситуацията.

Един човек написа в Twitter: „Еди, отново вършиш страхотна работа в средата, за да продължиш да изглеждаш прав.“ Друг написа: „Еди нито веднъж не осъществи зрителен контакт, той е по-силен от мен.“

Трети добави: „Хахах, вижте Еди Хърн. Той знае, че влиза в кучешката колибка, ако погледне Шугар Нийкз, но не може да устои“, имайки предвид факта, че промоутърът на Антъни Джошуа погледна за кратко надолу по време на претеглянето.

Това не е първият път, когато Хърн е поставен в неудобно положение от оскъдно облечен боец – Ебани Бриджис стана известена с това, че носи бельо на кантара. Шампионът на IBF в категория петел и преди се е подигравала на реакцията на Хърн към избора й на облекло и тя побърза да го направи отново, когато Джонсън изведе нещата на следващото ниво.

„Ние, австралийците, наистина знаем как да предизвикаме Еди Хърн на кантара“, туитна Бриджис.

Точно преди да разкрие смелото си облекло на голямата сцена, Джонсън позира заедно със звездата от филми за възрастни боксьорката Ел Брук и обяви, че скоро ще работят заедно в OnlyFans.

„Шугар Нийкз е тук. Много съм развълнувана да си партнирам с OnlyFans и да ви покажа много съдържание зад кулисите“, каза тя във видео, публикувано в Instagram. „Освен това съм изключително развълнуван да съобщя, че скоро ще си сътруднича с Ел Брукс.“