Световният шампион на WBC в тежка категория Тайсън Фюри призна, че "се напива"“ само след три бири. Той направи това „сензационно“ разкритие като част от новото си телевизионно шоу „У дома с Фюри“ по Netflix.

Припомняме, че боксьорът злоупотребяваше с алкохол и наркотици по време на тригодишната си пауза от бокса след битката с Владимир Кличко. Тогава той качи много килограми, но след това успя да се съвземе, да направи невероятно завръщане и да си върне шампионската титла. Оттогава Фюри остава в спортен режим. Вярно, понякога го виждат в кръчмите, а веднъж във Франция го забелязаха да е много пиян.

И вчера в новия епизод на сериала той каза: „Две-три халби и това е! Напих се. Без чувства. Тихо пиян. Особено ако не пиеш от известно време".

Сега британецът се подготвя за битка с бившия лидер на UFC в тежка категория Франсис Нгану, която ще се проведе в Саудитска Арабия следващия месец. И тогава, според баща му, той може да се изправи срещу Джон Джоунс. Всички фенове на бокса се надяват на обединяващ всички титли в тежка категория бой с Олександър Усик.