Джамел Херинг се завърна на ринга след 18 месечно прекъсване, в което бе обявил, че се оттегля от бокса. Но връщането му на ринга показва, че има какво още да даде. В главното събитие на вечерта в Ню Йорк, САЩ, снощи, Херинг (24-4, 12 нокаута) нокаутира сънародника си Николас Молина (13-1, 5 нокаута) в първия рунд. Битката бе в полу лека категория.

За губещия това беше дебютно поражение в професионалната верига, а за победителя - първи бой от май 2022 г. насам. Херинг повали Молина два пъти в началния рунд, като счупи носа на своя съперник. След второто падане съдията погледна потърпевшия и разбра, че той не е в състояние да продължи да се боксира. Технически нокаут в първи рунд.

В същинското събитие на шоуто бившата световна шампионка Мийо Йошида (16-4, 0 нокаута) от Япония загуби от американката Шурета Меткалф (13-4-1, 2 нокаута). Залогът в двубоя беше вакантният междуконтинентален пояс на IBF в лека категория. Двете не успяха да се нокаутират. Меткалф изглеждаше малко по-добре и съдиите леко завишиха оценките си: 98-92, 96-94 и 99-91.