Потенциалното преместване на Уейн Рууни в бокса беше гореща тема през цялата седмица, а Еди Хърн сега се намеси в разговора, заявявайки, че футболната легенда би победила Джейк Пол, ако се срещнат на ринга. Тази седмица беше разкрито, че Рууни е провел разговори с Misfits Boxing за битка на едно от техните събития, въпреки че легендата на Манчестър Юнайтед и Англия вече заяви, че това не е основният му фокус в момента.

Въпреки коментарите му, феновете обсъждаха с кого Рууни би могъл да излезе на ринга, ако това се случи, като сега Хърн хвърли името на Пол в микса. Ютубър, превърнал се в боксьор, е известен със своите кросоувър битки, като се изправя срещу ММА звезди като Андерсон Силва, Тайрън Уудли, Нейт Диас и Бен Аскрен.

Въпреки че може да е постигнал успех на ринга, Хърн все още вярва, че Рууни може да излезе на върха в потенциален сблъсък, казвайки на DAZN, че битката на Олд Трафорд би била громна.

„Говорил съм с Уейн за това преди. Занимавал се е с бокс, бил е любител, знае как да се грижи за себе си. Мисля, че той ще се придържа към футбола точно сега, но никога не казвай никога. Мисля, че той би искал да опита, знам, че Кале Зауерланд и Misfits са се свързали с него. Не мисля, че ще го видим все още, но не бих го изключил за в бъдеще. Казвал съм и преди, Уейн Рууни срещу Джейк Пол на Олд Трафорд е огромно събитие и аз подкрепям Уейн Рууни да го спечели.“

Пол се завръща на ринга на 2 март в Пуерто Рико, когато се изправя срещу професионалния боксьор Райън Боурланд, който има 17 победи и 2 загуби.