Джейк Пол обяви нова голяма битка преди сблъсъка си с Майк Тайсън. Сега ютубърът ще се бие с Майк Пери на 20 юли, преди да се изправи срещу Майк Тайсън по-късно тази година. Първоначално Пол, трябваше да се изправи срещу Железния Майк на на 20-и юли, но заради здравословни проблеми на бившия световен шампион, мача бе отложен за 15 ноември. В резултат на това Пери се заема с битката с Пол на 20 юли.

Пери има един професионален боксов мач до момента - загуба с нокаут от Кенет Макнийл през 2015 г. Оттогава обаче той се е завърнал на ринга в състезания с голи ръце и е изградил рекорд от (5-0, 3 нокаута) в BKFC.

"Когато срещата Пол срещу Тайсън беше преместена, веднага разбрах, че искам все пак да се бия в събота, 20 юли", каза Пол. "Сега, когато се подготвям за битката си с Железния Майк, няма по-добър съперник от Майк Пери. Той е доказан нокаутьор, който е показал, че е маниак на ринга и извън него. Това е идеалният опит, който мога да натрупам преди да се изправя срещу Майк Тайсън“.

"Но придобиването на този опит е свързано с риск. Тези, които ме познават, знаят, че аз съм човек, който поема рискове, и макар че "Платиненият" Пери може да се опита да ме ликвидира, аз съм Титановият Джейк Пол и не се страхувам от никого“.