Еди Хърн разкри, че е възможна битка между Дерек Чисора и Франсис Нгану, която е планирана да бъде в мега картата в Саудитска Арабия в тежка категория за декември. Говорейки по време на ММА часа с Ариел Хелуани, Хърн обяви, че шоуто в Близкия изток е насочено към Антъни Джошуа срещу Дионтей Уайлдър и Тайсън Фюри срещу Олександър Усик същата вечер – въпреки че шефът на Matchroom се съмнява, че Циганския цар ще приеме тази битка.

„Фокусът за нас е Джошуа-Уайлдър, тази битка ще се проведе през декември в Саудитска Арабия. Без да подписвам договор, при предишните ми взаимоотношения с тези хора, когато ми кажат, че е готово, то е готово“.

„Те искат бой между Фюри и Усик и Джошуа срещу Уайлдър в една и съща вечер, но както ни беше казано, независимо от това ще направим Джошуа - Уайлдър. Очевидно Фюри си е Фюри и тези преговори продължават. Вярвам, че Тайсън Фюри ще се бие през септември или октомври и няма да се бие с Усик през декември, това е, което мисля."

Въпреки това, Хърн също разкри слух, че саудитците искат да направят Дерек Чисора срещу Франсис Нгану като възможна трета битка.

„Има слухове за трета битка тази вечер, която може да бъде Нгану срещу Чисора. Всъщност много харесвам тази битка, защото не виждам Франсис да е конкурентен срещу Тайсън или Ей Джей, а по-конкурентен срещу Чисора“.

Чисора не се е бил от миналия декември, когато беше в грешния край на еднолично съдийско решение срещу стария противник Фюри. Мнозина смятат, че 39-годишният боксьор е получил твърде много щети онази вечер и трябва да остави ръкавиците завинаги.

Бившият шампион на UFC в тежка категория Нгану не се е бил от януари 2022 г. и напусна организацията по-рано тази година, когато преговорите по договора се провалиха. Звездата на ММА в тежка категория наскоро подписа със съперника на UFC - PFL, но не крие факта, че все още търси високопоставен боксов мач, призовавайки хора като Уайлдър, Джошуа и Фюри.