Феновете на бокса в САЩ ще трябва да платят скъпо, за да гледат третата серия на битката между Канело Алварес и Генади Головкин. Те се сблъскват в трилогия на 17 септември в Лас Вегас, а събитието ще бъде излъчвано по платения канал DAZN. Всеки фен на бокса в САЩ ще трябва да плати 84,99 долара, за да гледа боят.

Първоначално DAZN бе планрана като платформа без пей пър вю, но нещата се промениха. Дори и тези, които имат абонамент ще трябва да платят допълнително 64,99 долара, за да гледат Алварес – Головкин 3.

В първия сблъсък между двамата Головкин се справи много добре, но въпреки мнението, че е спечелил срещата, съдиите присъдиха друго и това доведе до много спорове и си остава единствената загуба на 40-годишния боксьор. При вторият им бой Головкин все пак взе реванш и победи.

Феновете чакат с интерес третия бой помежду им. Повечето от тях се разяриха на цените и обявиха в социалните мрежи, че ще намерят други начини да видят боя. Първият – нелегални стриймове, вторият – да изчакат да свърши мача и да видят веднага картината в Ютуб, а третия – въобще да не гледат.