Войната на думи между Канело Алварес и Генади Головкин вече влиза в разгара си преди сблъсъка между двамата през септември. Двамата ще се боксират един срещу друг за трети път. Мексиканската звезда се връща отново на ринга в Лас Вегас, където през март бе победен от Дмитрий Бивол.

„Головкин е задник, който говори твърде много. Не е искрен. Претендира, че е добър човек, но не е такъв. Смятам да приключа мача преди края на 12-и рунд. Той приказва твърде много глупости по мой адрес“, заяви Канело Алварес пред TMZ.

Във Вегас залогът е четирите колана на мексиканеца в категория супер средна. Головкин е вече на 40 години и мнозина смятат, че загуба може да сложи край на дългата му кариера.

„Разбира се, че този мач може да ми помогне от финансова гледна точка да се оттегля. Аз обаче дори не мисля за Алварес. Той не е красиво момиче. Имам съпруга. Обичам жена си, така че не мисля за него“, обяви Головкин.

Двамата се срещнаха за последно през 2018 г., когато Алварес спечели скандален мач по точки. Първата им среща бе през 2017 г., която завърши с невероятно равенство.

След срещата с GGG, мексиканецът иска да вземе реванш и от Дмитрий Бивол, единственият друг боксьор освен Флойд Мейуедър, от който е губил.

„Сега съм фокусиран 100% върху мача с Головкин. Но след това на 100% ще мисля за реванш срещу Бивол.