Джон Фюри, бащата на шампиона на WBC в тежка категория Тайсън Фюри, обяви, че иска да се бие с легендата в тежка категория Майк Тайсън в ъндъркартата на битката между сина му – Тайсън и Франсис Нгану.

Циганския цар ще се изправи срещу MMA звездата в Рияд на 6 октомври в двубой, който разочарова много фенове на бокса, които биха предпочели да видят Фюри срещу Олександър Усик в бой за обединяване на всички титли в тежка категория.

Говорейки пред Seconds Out, бащата на Фюри Джон беше попитан дали ще отиде да гледа битката.

„Ако трябва ще плувам до там. Ако няма налични самолети, ще плувам, а аз не мога да плувам. Ще взема две ленти и ще потегля днес. Ще бъда в Саудитска Арабия, не се тревожете за това”.

След това той беше попитан дали би говорил с Майк Тайсън, който тренира Нгану преди събитието.  „Защо да не говоря с Майк Тайсън? Обичам този човек, кръстих сина си на него.” И тогава дойде призивът, който никой не очакваше.

„И ако иска да се бие с мен в ъндеркартата, няма проблем. Аз съм борбен човек, стар съм, но съм борбен човек. Той е борбен човек. Ако той иска да се бие с мен и аз искам да се бия с него, което правя, казах го съвсем ясно, можем да го направим. Бил съм нокаутиран и преди, това няма значение за мен, стига да можем да забавляваме хората, които плащат и да ги караме да се забавляват. Това е достатъчно.“