С яко меле приключи новогодишната нощ в дискотека на Кулата, която в момента се стопанисва от футболиста Даниел Златков, известен с прозвището БГ Роналдо.

Тежко е пострадал 26-г. мъж от петричкото село Марикостиново, той е бил пребит от небезизвестните братя от с. Тополница Дафин и Венелин Николов, съобщава struma.

Николай Хиджев, който е син на бизнесмена от с. Кулата Красимир Хиджев, посрещал с компания новата година, около 4 ч. той влязъл в конфликт със синовете на Митко Джак от село Топлница – Дафин и Венелин, които седели на съседна маса с друга компания.

Дафин първоначално се спречкал с по-малкия брат на Николай – Мартин. Младежите, изплашени от агресивното поведение на тополнишката компания, се обадили на баща им Красимир. След като той пристигнал в заведението, буквално за минути се заформило истинско меле. Голямата тополнишка компания начело с двамата братя Дафин и Венелин започнали с бухалки и пособие за изстрелване на пиратки да бият синовете на Хиджев.

Най-пострадал от всички се оказал 26-г. Николай Хиджев, който е транспортиран в петричката болница с множество травми по главата. Направени са му медицински изследвания, скенер и рентгенови снимки, след което е приет за лечение в хирургично отделение с комоцио. Разкъсно-контузните рани по главата му са обработени и зашити.

Бащата на пострадалия Николай – Красимир Хиджев, от дълги години се занимава с бизнес, има хотел в с. Кулата, който в момента се ръководи от най големия му син Стефан.

Тополнишката група – Дафин, Венелин и баща им Митко, са стари познайници на полицията.