Бившият футболист и настоящ състезател в света на смесените бойни изкуства Даниел Златков заяви на провелата се днес пресконференция преди зрелищното бойно шоу Spartacus Fighting Championship 6, че е очаквал да му бъде намерен по-корав съперник.

Събитието е на 13-ти януари в "Арена Армеец", а благоевградчанинът също така отбеляза, че няма да подцени опонента си, който в тази среща ще бъде телевизионният водещ Атанас Михайлов.

"Винаги, дори във футбола, съм излизал със страхотен респект към моите съперници, дори да не са били на такова ниво, на каквото е бил моят отбор, така ще е и в събота, макар че ми се искаше малко по-корав съперник да имам", заяви Златков.

Според Златков, ако той загуби от толкова непретенциозен съперник, това би му подействало зле психически. Българският Роналдо дори заяви, че евентуална загуба в събота би го сринала.

"Ако загубя от Наско в събота, самочувствието ми, а и самият аз ще се срина. Всичко може да се случи, но аз вярвам в себе си и вярвам, че ще мога да победя. Дори, ако е възможно с лекота", добави Златков.

Събитието "Spartacus Fighting Championship 6" започва в 18:00 часа на 13-ти януари в зала "Арена Армеец" и ще предостави на зрителите цели 12-ет битки, като последни три от тях ще бъдат за титли. Двубоят между Дани Златков и Атанас Михайлов ще се проведе именно преди тези три срещи и ще бъде в категория до 84 килограма.