Светът може да се е отдал на коледно-новогодишен купон, но в спорта време за почивка няма. Е, може и повечето спортисти все пак да са редуцирали изявите си по събития, но има достатъчно неща, които да заинтригуват феновете. 

Затова ви питаме, за последно през 2018 г. и за първи път през 2019 г.: Кое ви впечатли най-много през изминалата седмица? А опциите са достатъчно интересни, за да упражните вота си и да споделите мнението си. 

Например, страстите в Англия, където Ливърпул прегазва конкуренцията по пътя към първата си титла от 29 години насам, а основният му конкурент Манчестър Сити забуксува. Или пък нестихващите слухове за трансфери по света и у нас. 

А ако сте фенове на българската спортна действителност, може би за вас най-важно беше назначението на Силвано Пранди за селекционер на мъжкия тим по волейбол на България? Или може би поредният иск за обявяването на Левски в несъстоятелност?

Изберете някое от тези събития и ще разберете дали мислите като останалата част от феновете. Срокът за гласуване е до 1 януари по обяд.