Звездни български спортисти ще мерят сили в специален епизод на обичаното телевизионно предаване Семейни войни тази сряда в 18:00 ч. в ефира на NOVA. 

Отбор “Футбол“ с капитан легендата Димитър Пенев се изправя срещу тим „Висока топка“, воден от колоритния Тити Папазов в битка за определяне на спортния шампион в “НеСемейни войни”.

отбор висока топка

Въоръжен с добро настроение и желание за победа ще бъде несемейният отбор на футболистите, в който освен капитанът Димитър Пенев, влизат още звездите Христо Йовов, Георги Петков, Александър Александров и Вили Вуцов. Спортистите вече показаха интелект и бързи реакции в битките срещу най-добрите семейни отбори, но обещават да дадат всичко от себе си в спортния двубой в сряда.

„Интересно е как големи спортисти, които са свикнали да играят само за победа, не бяха дошли, за да побеждават, а за да се забавляват. Поздравявам целия екип на "Семейни войни", защото то е едно от най-позитивните предавания в ефир“, сподели в предаването „На Кафе“ звездният участник от отбор „Футбол“ Вили Вуцов.

Баскетбол и волейбол се обединяват в отбор „Висока топка“, който с обща височина от над 10 метра, ще се цели в победата с впечатляващ състав –Любо Ганев, Георги Младенов и братята Валентин и Георги Братоеви. В ролята на капитан влиза ексцентричният баскетболен треньор Тити Папазов, който ще мотивира съотборниците си да отговорят правилно на зададените въпроси. Преди оспорваната надпревара утре, баскетболисти и волейболисти ще мерят сили с атрактивното семейство Стамови – тази вечер от 18:00 ч. в ефира на NOVA.

Отбор „Футбол“ или отбор „Висока топка“ - какъв ще е изходът от спортния финал и кой ще покаже по-силен състезателен дух, не пропускайте да видите на 21 март от 18:00 ч. по NOVA.