Фолклорен състав разучава песен за Лудогорец. Към първоначалната идея на фен от близкото до Разград село Гецово местните добавяли нови и нови строфи и песента вече се е превърнала във фолклорна.

В Гецово, в което живее етнографската група капанци, се гордеят, че от година техен съселянин е централният защитник Лудогорец Александър Барт и именно неговото име е първо в изреждането на футболистите с принос към шампионската титла и спечелването на Купата и Суперкупата на България. За всеки има по един похвален епитет. В песента са възхвалени титулярите от миналия сезон, но местните обмислят да го актуализират, като добавят и по строфа за по-важните победи на тима, а и за новите футболисти в отбора.

В основата на песента е мелодията на песента „Зеленчуци който не яде”. Ето целият текст, а в прикачения звуков файл чуйте и мелодията, изпълнена от 73-годишната Пенка Владимирова от ансамбъла за автентичен фолклор „Капанци”. Тя представи песента пред колегите си от певческата и танцова формация за пръв път по време на турне на състава в Сърбия, в деня на мача с ЦСКА.

„Лудогорец” кой ли не го знай -

тим, във който футбол се играй.

Спонсори са Домусчиеви,

Александров ги нави.

Барт и Гулдан – непробиваеми,

Голубович на вратата бди,

Генчев и Дяков много са добри,

Минев цъка отстрани,

Шоко вика „Хайде, давай тук!”,

Марселиньо крещи и той напук,

Емо Гъргоров в центъра се смей,

а пък Петев червеней.