"От първото полувреме в никакъв случай не съм доволен. Беше едно доста лошо полувреме. Във второто видях промяна в поведението на футболистите и то най-вече промяна в главите им, тъй като видях, че желаят вече да победят отбора на Ботев Гълъбово. Създадоха не малко ситуации. Бяха и доста припряни в дадени случаи, но пак казвам, че поведението им през второто полувреме бе коренно различно от първото. Така трябва да се играе 90 минути, а не 45 минути да виждаме, че не се получават нещата и тогава да се стряскаме", заяви старши треньорът на Арда Стойчо Стоев след победата над Ботев Гълъбово с 2:1 в мач от 15-ия кръг на Втора професионална лига.

Арда е на четвърто място във временното класиране с 25 точки. Лидер е Царско село с 40.

"Най-интересното е, че имат възможности, имат качествата и в един момент не толкова уверени в себе си и това повлиява на играта им. Надявам се, следващите два мача да успеят да дадат това, което могат. Аз не искам нищо повече", каза още Стоев, цитиран от официалния сайт на клуба.

Попитан за предстоящото домакинство срещу Кариана Ерден, Стойчо Стоев коментира:

"Всички отбори в Б група се познаваме. Ще е труден мач. Няма да е лесен. Общо взето в Б група се играе трудно и отборите в голяма степен са равностойни. Ако подходим като в първото полувреме с Ботев Гълъбово ще имаме доста проблеми и с Кариана, но ако играем както през вторите 45 минути със сигурност мача може да не е толкова лесен, но предполагам, че по-лесно бихме го взели."