Наставникът на Арда Кърджали Стойчо Стоев прие спокойно нулевото реми срещу ЦСКА 1948 в 14-ия кръг от Втора лига. Старши треньорът на кърджалии призна, че мачът изобщо не е бил приятен за гледане, а на неговия тим му е липсвал баланса, за да покаже малко повече чисто футболни аргументи.

"Като гледам, и двата отбора почти не създадоха положения. Какво да ви кажа, беше мач на нерви, на някакви единоборства. Общо взето, липсваха футболните елементи. Това е едно дерби между отбори, борещи се за промоция. Футбол се играе, когато си уверен. Когато си неуверен, то си личи – толкова непредизвикани грешки, които идват да покажат, че изпитваш вътрешна неувереност в това, което можеш да представиш като продукция. Имаше желание – няма спор. Имаше единоборства – няма спор. Чисто футболният аспект обаче отсъстваше", заяви Стоев.

"Опитвахме да печелим единоборствата за първа и втора топка. ЦСКА 1948 използваха добре ръста на Светослав Диков, за да ни противодействат. Не ми хареса изграждането на атаката, прибързаните решения. Оттам се наруши целия баланс, доста грешки се натрупаха. Това, което го имахме като възможност, в един момент се загуби."

"Винаги един гол променя ситуацията на терена. Дава самочувствие и увереност на отбора, който е вкарал, а при противника действа обратно. Онази греда, която ударихме в 4-ата минута, можеше да промени нещо. Ние като цяло създаваме малко голови ситуации. Това си ни е слабост. Надявам се през пролетта да има подобрение. Има много неща, върху които да се фокусираме. Имаме много за доизчистване, за да станем отбор, какъвто искам да виждам. Стараем се, но сме още много далеч от моето виждане за отбор."

"Може би точките, които взеха и двата отбора, бяха резонни", заяви Стоев.