Председателят на ЦСКА 1948 Добрин Гьонов разкри, че Общото събрание на клуба ще бъде свикано на 13-ти ноември, когато ще бъде решено бъдещето на отбора. Той говори след контролата на тима срещу Ботев Враца в Герман, завършила при резултат 1:1.

На срещата на ръководството ще бъде коментирана темата с емблемата на ЦСКА. След Общото събрание от щаба на клуба ще излязат с позиция по този повод.

„Хубав мач се получи. Радваме се, че се противопоставяме на отбор от Първа лига. Няма какво да коментираме събитията от последните дни. Ръководството на клуба все още няма позиция. Най-важното е, че има спазено обещание“, сподели Гьонов.

„Нашият клуб е собственост на сдружение, което пък е собственост на да кажем на 200 човека. Ще свикаме общо събрание и ще решим как ще вървим напред. Ще изчакаме да видим. Интересни събития се случиха и преди четвъртък. Бих изчакал да видя какво ще се случи. Мисля, че общото събрание ще бъде на 13 ноември. Дотогава ще има яснота какво ще се случи“, разкри той.

„Няма как да ни извадят от групата. Не искам да коментирам думите на други хора. Няма за какво да ни извадят. Спазваме всички правила, чисто правно няма как да ни извадят. Нека се съберем, не сме имали все още възможност да се съберем ръководството. Емблемата не променя нещата и това, че един отбор е създаден чрез сливането на други три. Има си УЕФА. Доколкото знам трябва да се платят и други задължения, за да стане клубът правоприемник. Нека не бързаме, нека нещата минат във времето. Има още неща да се случат. Нека нещата придобият завършен вид. Ще излезем с едно становище и решение след общото ни събрание“, сподели Гьонов.