Наставникът на Царско село Никола Спасов заяви, че отборът му ще влиза всеки мач за победа. Специалистът говори след поражението от Септември с 2:3 в контролна среща.

„Днес имаше умора преди днешния мач. Тази умора помогна да направят много грешки. Дбес направихме доста елементарни грешки и това ни коства голове. Не играем по един и същ начин. Днес имаше обективни причини да не зглеждаме добре. Но като цяло съм доволен, срещу отбор от Първа лига, направихме добра проверка“, започна Спасов.

„Продължаваме да вкарваме, създавам положения. Лошото е, че допуснахме повече голове, отколкото ние отбелязахме“, продължи анализа си бившият треноьр на Черно море.

„Имаме нужда от момчетата до 21 години, иначе ние отбор имаме. Запазихме го. Не се притеснявам толкова много. Имаме хора, трайно контузени, искаме да се оправят. Мисля, че с тях отборът ще е завършен. Групата за първенството обаче все още не е попълнена. Селекцията е отворен процес“.

„Може би критериите ми са по-високи и искам отборът да играе по-добре. Ние ще влизаме във всеки мач за победа. Ако го направим, ще е страхотно“, отсече за финал Спасов.