Наставникът на Арда Кърджали Елин Топузаков коментира поражението на тима с 0:2 при гостуването на Литекс в двубой от 3-ия кръг на Втора лига.

"Причините за загубата са си в нас, отборната ни игра беше пълно разочарование, разочарован съм, това не е нашият отбор, щом сме загубили с 0:2, нито в защита не сме били добре, нито сме отбелязали гол, значи и там на сме били добре, трябва отборна работа, всеки един отбор срещу нас дава максимума от себе си", коментира наставникът на Арда Елин Топузаков след поражението.

"Днес нищо не ни вървеше, това не е стила и начина на игра на нашия отбор, имаше много индивидуални действия. Тези футболисти вече почти два месеца тренираме заедно, всеки един мач трябва да излизаме така, както аз искам да играем, а не по-който искат футболистите", добави той.

"Футболистите са с достатъчно голям опит, напрежението не трябва да им се отразява. Дано да успея да направя това което искам", каза още Топузаков.

"Постигнахме успеха с труд, умения, тактическа дисциплина. Създадохме достатъчно положения , вкарахме два гола, но пропуснахме да реализираме повече голове и да постигнем по-гръмка победа. Днес бяхме концентрирани от първата до последната минута. С Царско село ни избяга късмета, с Поморие също една нелепа загуба, но днес заслужено победихме", коментира след победата наставникът на Литекс Живко Желев.

"Момчетата се показаха, мачът беше телевизионен, има бъдеще пред тях. Трябва да задържим това ниво, което демонстрирахме днес срещу тим, който заяви претенциите си за Първа лига", добави щастливият наставник.