Наставникът на Монтана Владимир Иванов коментира равенството, което се получи срещу Пирин Благоевград 1:1 в мач от 10-ия кръг на Втора лига.

"Очаквахме победа, не сме доволни от точката, но резултатът е закономерен. Докато получихме гола играхме това, което искахме, имаше удари към вратата, при две наши грешки им дадохме въздух на Пирин. Разколебахме се в защита, получихме гол. Добре започнахме второто полувреме, но след това не се получи игра и от двата отбора", коментира Иванов.

"Във футбола е така, когато преследваш по-висока цел има напрежение, или можеш, или не можеш, за да победиш трябва да бележиш. Във Варна с един удар ни победиха, хубаво е да имаш цел. Където и да отидем са доста тежки мачове, но някой път има и колебливо съдийство. Нека съдиите да свирят по правилата, не искам да ги коментирам, да си направят самите те изводи", добави той.

"Има толкова много мачове, отбор се изгражда с борба и раздаваме до край, ЦСКА превъзхожда всички, имат добре изграден отбор, не може през сезона да печелиш, има доста мачове, срещу Поморие ще играем за победа. С труд се опитваме да постигнем нещо. В спорта е така, някой път биеш, друг път не се получава. Трябва да задържим това ниво. Трябва всеки футболист да иска още и още, те са движещата сила на играта, не треньорите, те също са важни, но играчите трабва да покаже качествата си. Имаме стабилен отбор", завърши наставникът на Монтана.