Старши треньорът на Монтана Венцислав Иванов остана доволен от класирането на тима в efbet Лига след победата над Дунав с 4:1. Той говори за ситуацията в тима преди срещата и очакванията за следващия сезон. 

"Много сме радостни. Този сезон, който го изкарахме взехме полагащото ни се място във Втора лига. Радостни сме в момента, че спечелихме и се класирахме". 

"При такъв резултат е лесно да се говори, но срещата беше успорвана. Постигнахме този успех и най-вече, че си вкарахме положенията. Дунав са добър отбор са, подходихме с необходимото уважение, но нашите футболисти доказа, че са достойни за горния ешалон". 

"Съобразихме се с реалността, готвихме се два месеца за този мач. Доволни сме, че влязоха в мача подготвени". 

"Идеята беше отборът да се пребори за това място. Миналата година ни се изплъзна в последния момент. Искахме да запазим основата на отбора и да надграждаме. Отсега нататък ще се мисли за селекция, ще има нови. Но трябва да запазим основата на отбора". 

"Трудно ми е да кажа къде ще финишираме. Монтана държи едно добро ниво в последните години. Мисля, че без да казвам някакви гръмки думи и обещания, но се целим в средата на класирането". 

"Съвсем нормално е отборите да се интересуват от добрите ни футболисти. Желанието ни е да запазим отбора", заяви Иванов.