Загубата от втория отбор на Лудогорец с 0:4 далеч не е най-неприятното нещо, което се случи на Янтра в Разград, оплакаха се от габровския клуб. Габровци са на 16-о място във Втора лига, точно над зоната на изпадащите.

Още в 25-та минута на двубоя срещата напусна централният бранител Костадин Гаджалов, който беше контузен от Владислав Найденов, а реферът Красен Георгиев дори не сметна, че има нарушение в ситуацията. Прегледите показаха, че най-опитният играч в отбраната на Янтра е със скъсана връзка на глезена и утре ще претърпи оперативна намеса. Това ще го извади от игра за оставащите три срещи на отбора до края на годината, а вероятно и за началото на зимната подготовка.

Подобно е положението и с крилото Венци Славов. Неговата травма е по-лека и се очаква той да се върне в игра по-скоро.

Неприятните новини за Сашо Ангелов продължават и с травмата на Симеон Чатов, за когото също сезонът приключва. Левият бек се контузи в контролата срещу Локомотив (Г.Оряховица). Изследванията установиха разкъсана кръстна връзка на коляното и Чатов също ще се оперира, а възстановяването от подобна травма е около половин година.

Както е известно, заради счупена кост на ходилото извън игра е и Георги Върбанов, който вероятно ще може да се включи в подготовката за втория полусезон. С мускулна травма в прасеца пък е нападателят Иван Петков.