Треньорът на ЦСКА 1948 Йордан Юруков изрази задоволство от проведената подготовка и направената селекция през зимата.
 
"Подготовката премина отлично, бяха ни предоставени много добри условия, времето беше с нас и в Свиленград и в Турция. Изиграхме качествени контроли с добри съперници. Новите попълнения се интегрираха в отбора и повдигнаха класата. Щастлив съм, че работих с групата за пролетта от самото начало", заяви наставникът на "армейците".
 
Според него и във Втора лига има много добри играчи и няма да е изненада, ако някои от тях бъдат повикани в националния отбор. 
 
"Селекционерът Георги Дерменджиев и неговият шаб наблюдаваха контроли на нашия отбор, както и на други. Сигурен съм, че са си тръгнали с добри впечатления от моя състав, защото имаме момчета, които ще защитават националната фланелка по най-добрия начин", добави той.
 

Треньорът бе категоричен, че отборът ще играе с всички сили и в първенството, и в турнира за Купата на България.

 
" ЦСКА винаги играе за победа. Не разделяме мачовете по важност,  най-важен е следващият мач. Затова приоритет за нас е мачът със Спартак Плевен. Искаме стъпка по стъпка да извървим пътя", обясни Юруков.
 
Бившият футболист призна, че съдийството у нас е на добро ниво и отборите не трябва да оправдават загубите с него.  
 
"Имаме доста качествени съдии и те не са причина за неуспехите. Да, бъркат понякога, но това е човешко, а и са подложени често на огромен натиск. Затова се стремим да търсим вината в себе си. Ако е дошъл моментът и сме готови да въвъдем ВАР, нека го направим", завърши Юруков.