Именитият бразилски специалист Пауло Аутуори продължава да изпитва професионални проблеми. През лятото на миналата година той беше назначен от Лудогорец, но сам реши да си тръгне през октомври, за да работи в колумбийския Атлетико Насионал. Но там нещата не се развиха добре за него. 

Според медиите в Страната на кафето, специалистът може да бъде уволнен в близките дни. Ръководството е недоволно от слабото представяне до момента, отпадането от Копа Либертадорес, както и 12-то място на тима в класирането, което може да го лиши от участие в плейофната фаза. 

"Пауло Аутуори е човекът, когото сме търсили и когото искаме да води отбора ни. Вярваме в него безрезервно и разчитаме да върне отбора на правилния път на победите", сподели президентът на клуба Хуан Давид Перес. 

Цялата тази демонстрация на вяра в способностите на Аутуори щеше да е нещо хубаво, ако в Колумбия не припомниха, че Перес се изказа точно по същия начин и за предшественика му, преди да се раздели с него малко по-късно. Така че бразилският ветеран никак не може да е сигурен за поста си.