Старши треньорът на Крумовград – Неманя Миланович, остана щастлив след успеха с 2:1 над Марица Пловдив, като според него най-важното днес са били трите точки, без значение как са били постигнати.

„Да, разбира се. Най-важното за нас бяха трите точки, независимо как ще ги постигнем. Контролирахме двубоя, особено през втората част на първото полувреме. След втория жълт картон на Джеферсон двубоят стана много труден за нас. От този момент натам за нас най-важното беше да се браним и да вземем победата“.

„Да, головете паднаха в точния момент, може би и късметът беше с нас за разлика от предишните двубои. Но пак казвам - най-важното днес бяха трите точки. Използвахме различни схеми на игра и това беше търсен ефект“.

„Аз мисля, че всеки един двубой е труден, независимо срещу кого се изправим. Имаме достатъчно време да е подготвим за този двубой и съм сигурен, че моите играчи ще бъдат готови. Ние наистина сме на позиция за промоция, така че това ще търсим и ще се борим до края на сезона“, заяви Миланович.