Основната фигура около акциите на Левски Константин Папазов направи интересно изказване във вторник приевечер. Тити участва в публицистично предаване заедно с изпълнителния директор на ЦСКА 1948 Добрин Гьонов. В самото начало Тити заяви: "Догодина може да има истинско Вечно дерби отново".

20 снимки

"Аз съм се родил в седмия месец. Казват, че котетата проглеждат на деветия ден, явно седмачетата проглеждат на 25-ата година. Не се срамувам, че съм бил от ЦСКА като малък", каза Тити.

Ilian Telkedzhiev, Lap.bg
9 снимки

"Левски и ЦСКА имат голям потенциал, това са грандовете", каза малко след това баскетболният специалист, като уточни, че говори за тима от "Герена" и ЦСКА 1948.

Бизнесменът Васил Божков не е поставял никакви условия за пристигането на акциите на Левски в ръцете на Константин Папазов. Тити заяви, че връщането на книжата в България е ключов момент за спасенито на клуба.

"Не искам да коментирам анонсираната днес от "Нове холдинг" новина, тъй като искам да съм коректен с всички. Смятам, че при мен Левски може да успее. Акциите са ключов момент клубът да бъде спасен от фалит. Ако един ден ми се даде шанс да управлявам държавата, ще направя всичко възможно Левски и ЦСКА да бъдат най-силните отбори. Това е социален феномен. Категоричен съм, че в нито един разговор г-н Божков не е поставял условия пред мен. Проведохме доста разговори. Вече имам надежда. Вътрешно знам, че това е правилния ход", каза Папазов пред "7/8".

"Когато се чухме, аз казах: г-н Божков, той каза "Тити , ние се познаваме". Ние се познаваме с него от 1992 година. Първото нещо, което му казах, държа да знаеш, че аз съм много директен и честен човек, ако не приятел, то поне съм добър познат на Цветомир Найденов. Знаете, че между тях има война, меко казано, дали с тези думи го спечелих, ние проведохме много разговори, дали с това съм го спечелил, вече имам надеждата. Казах му, до девето коляно хората няма да забравят, че ти си затрил Левски. Той каза: Не, няма да го затрия и ще върна акциите. От 29 април той ми казва, че ще върне акциите, допълни Тити.

20 снимки

"Не искам пари, искам масовост. Левски има потенциал от 750 000 до 1 000 000. От тези хора 10% да повярват в каузата от тях трябва една малка част да дойдат на стадиона, за да го запълним", обясни още Тити.