Наставникът на Царско село Никола Спасов коментира равенството на тима с Локомотив София (0:0) в дерби от 13-ия кръг на Втора лига.

"За съжаление не стана хубав мач, двата тима играхме за Купата, отдавам го на това, че не бяхме уверени във владението на топката, нямаше свежест, стана мач на единоборства, на малксимално себераздаване, изпълнихме си задачите, не отбелязахме гол, имахме ситуации, но не се получи, имахме желание. Липсваше ни Диков, и без него сме вкарвали, в атаката не сполучихме", коментира Спасов.

"Не позволихме на Локомотив да играят, разчитаха на фаулове или корнери. Доволен съм от точката, след като не вкарахме, не трябваше и да получим. Доста малко тимове на стадион Локомотив ще вземат точки. Локомотив е лидер, изоставаме само с точка от тях, мисля си, че до края на тази година ще сме първи, надявам се да завършим успеха на първо място", допълни той.

В края Спасов попита защо Локомотив София играе с различна марка топки спрямо останалите тимове, което затруднява играта им.