В мач от 27-ия кръг на Втора лига тимовете на Созопол и Септември Симитли не се победиха, завършвайки 0:0. И двата отбора имаха възможности за отбелязване на голове, но вратарите не позволиха това да се случи. След тази точка Созопол е 8-ми с 31 точки, а тимът от Симитли е на 11-ото място с 28.

В 3-ата минута Китан Василев от Септември стреля отлично от пряк свободен удар, но топката профуча покрай гредата. Домакините отвърнаха също с опасна атака в следващата минута, но отбраната на гостите се справи със ситуацията.

Септември направо интересна атака в 12-ата минута на мача, но в крайна сметка не се стигна до сериозна опасност за Андонов. Най-чистата ситуация за гостите до този момент в мача дойде в 18-ата минута, но Михайлов не успя да прониже вратата на Созопол. 

В 22-ата минута Михайлов опита да открие резултата в полза на домакините, но не сполучи да се разпише. Гостите създадоха нова опасност пред Андонов, но ударът на Михайлов този път не затрудни вратаря на Созопол в 35-ата минута.

Септември направо интересна атака в 52-ата минута, когато Лулейски потърси съотборник в наказателното поле на съперника, но до опасност пред Андонов така и не се стигна. Минута по-късно Тютюков засече центриране от пряк свободен удар, но кълбото се отклони от горната част на напречната греда и излезе в аут.

В 67-ата минута Ласков стреля от пряк свободен удар от удобна позиция стреля право в ръцете на Тейлър. Две минути по-късно Цветомир Тодоров отправи опасен удар, но Тейлър с вещина изби в корнер.

Созопол пропусна да открие резултата в 75-ата минута, след като Ферадов беше изведен на отлична позиция, но от няколко метра той не успя да преодолее Тейлър.  До края на двубоя двата тима не сполучиха да отбележат и завършиха 0:0.

Созопол - Септември Симитли 0:0

стартови състави на двата отбора:

Созопол: Андонов, Димитров, Молдованов, Радев, Жеков, Тютюков, Ласков, Яни Николов, Ферадов, Тодоров, Колев

Септември Симитли: Тейлър, Лулейски, Михайлов, Мунин, Петров, Василев, Михайлов, Крум Николов, Стоилков, Траянов, Иванов

съдия: Рюстем Карагарен