Треньорът на Септември Симитли Антон Бачев заяви, че е доволен от точката, която спечелиха възпитаниците му при гостуването на Созопол.

„Изключително сме доволни от спечелената точка, тъй като го постигнахме на терен, от който малко отбори го правят. Созопол има много силен тим. Мисля, че момчетата заслужаваха повече. През първото имахме два страхотни шанса. Доволни сме от характера и желанието, с което игра отбора“, заяви Бачев.

„Както се разви мача съжалявам, защото имахме добри ситуации, но не успяхме да ги завършим. Отдавам го на младостта. Знаете, че Стойко Сакалиев работи с нас и дано от него се научат как да стана добри нападатели. При нас най-силен е колективът. Крум е сериозно момче и мсиля, че има голямо бъдеще, както и другите момчета. Съжалявам, че не си тръгнахме с трите точки. Надявам се в следващите мачове отборът да покаже истинското си качество и да постигнем победа срещу Лудогорец II’, добави още той.


Следете ни навсякъде и по всяко време с мобилното приложение на Gong.bg. Можете да го изтеглите от Google Play, App Store и AppGallery.