Локомотив Горна Оряховица спря победната серия на Локомотив София, след като се наложи с минималното 1:0 при домакинството си от 12-ия кръг на Втора лига.

Единственото попадение в срещата бе отбелязано в 17-та минута, когато след центриране на Якуб Идризов от фаул в наказателното поле на Локомотив София, играчите на „столичните железничари“ допуснаха неразбирателство и топката попадна в Ивайло Тодоров, който не пропусна да вкара.

Локомотив София можеше да изравни резултата в 24-та минута, когато Никоай Цветков стреля от разстояние, но Кристиян Кацарев плонжира и изби в корнер.

Четири минути по-късно Галин Ташев центрира в наказателното поле на Локомотив Горна Оряховица, след което Илия Димитров стреля с глава, но право в ръцете на Кацарев.

Аристоте Ндонгала направи добър пробив в 43-та минута, след което отправи хубав далечен удар, но Ивайло Яначков бе на място и спаси.

В 71-та минута Мартин Станкев центрира в наказателното поле на Локомотив Горна Оряховица, където Илия Димитров стреля с глава, но право в ръцете на Кацарев.

Локомотив Горна Оряховица можеше да вкара втори гол в 87-та минута, когато Деян Христов бе оставен непокрит в наказателното поле на гостите, но стреля в аут.

Аристоте Ндонгала отправи нов опасен удар в 89-та минута, но Цветомир Витков спаси.

Локомотив София е лидер с 25 точки преди останалите мачове от кръга, докато Локомотив Горна Оряховица е девети с 16 точки.