Собственикът на Хебър Иван Папазов изрази крайното си възмущение от инцидентите след мача на неговия тим срещу Локомотив София. Босът на тима от Пазарджик сподели, че хората от тима в ложите са били нападнати с боксове и метални прътове и поиска изваждане на “железничарите” от групата.

“Случи се това, което не се е случвало и в Б окръжна група. Не знам по каква линия този отбор съществува и се намира в Б група и е претендент за А група. Като идваха да ни лицензират, идваха 16 човека да ни проверяват къде са ни камерите, къде са ни виповете. Тук къде са?"

"Нас ни биха като магарета, биха брат ми, отидете да го снимате и да видите. В момента четири линейки не могат да обслужат хората, които са във ВИП-а."

"Главният виновник за цялата работа е на Бойчо Величков синът му. Ние ще заведем дело и ще искаме този отбор да бъде изваден от групата. Влязоха с качулки във ВИП-а и стана боя - с боксове, с метални прътове."

"Това го няма никъде - да те бият като чудовище. И това го позволи отбор, който е претендент за А група. Тоя отбор трябва да бъде закрит. Нека ни бият футболно, няма проблем, но да си го изкарват на нас, които даваме парите си, къде го има това нещо!?"

"Иван Василев е свестен човек, но тия покрай него - Бойчо Величков, тоя селянин, който скача заедно със сина си. Той направи целия бой. Той извика феновете и им отвори вратите, за да влязат.

"Ние си даваме парите да ни бият хората ли? Този отбор трябва да бъде изхвърлен. Аз се ангажирам лично, ще им заведем сумати дела. Докато не си оправят стадиона и публиката, нямат място във футбола", заяви Папазов. 

"Израдвахме за гола и затова стана цялата работа. Явно нямаме право да вкарваме голове. Полицията иска записи от камерите, те нямали камери. Как може да нямаш камери в професионалния футбол? И охрана нямат. Полицията стои отвън и казват: "Не ни плащат на нас, плащат на охрани". Казвам ви - пари няма да давам, докато има такива изроди", завърши Иван Папазов.