Футболистът на Хебър Владимир Гаджев изригна след срещата от 17-и кръг на Втора лига. Двата отбора завършиха 3:3, но побоя над вицепрезидента на Хебър Красимир Папазов. 

"Ще говоря, но не за футбола, който се игра на терена, а за това, което се случи накрая на срещата. Имаме удряни наши ръководители, ударено е едно дете от фенове на Локо София. За мен това е недопустимо. Локомотив е отбор с традиции и като клуб заслужава да бъде в А група, но това е недопустимо. А в България се случва много често."

"Хората трябва да идват и да се наслаждават на футбола, днес се получи един спектакъл. Вместо хората да са доволни - резултатен мач, положения пред двете врати, битка по целия терен, а всички станахме свидетели на тези грозни сцени. "

"Футболът в България е под всякаква критика. Нивото на интелигентност е ниско, хората са неуки. Аз съм потресен", заяви Гаджев. 

"Предполагам, че ръководителите ни са се израдвали след третия гол, нормално е да покажат емоции. Но това, което се случи след това, е недопустимо. Трябва да се вземат мерки и подобни неща да не се случват повече. Хората знаят как да го направят, просто трябва повече смелост."

"Прибирайки се в тунела, чух какви ли не неща. После искат децата да идват по стадионите с родителите си - няма как да стане. Аз никога не бих завел детето си на български мач. После се чудят защо децата стават гамени - точно поради тази причина, защото гледат от големите. Това са големи, възрастни хора, по над 45 години", изригна Гаджев.