„Имахме още две положения след гола и не успяхме да вакраме. Трябваше да вкараме втори гол и да ги пречупим. Необяснимо и за мен се прибрахме малко назад. Те се възползваха от наши грешки. Яд ме е, че в такива моменти трябва да сме малко по-организирани. Надявам се занапред да не ги правим тези грешки”, коментира старши треньорът на Пирин Петър Златинов след поражението у дома с 1:3 от Царско село в 17-ия кръг на Втора професионална лига.

„Пак казвам необяснимо за мен след гола се прибрахме и бяхме припряни. Трябваше малко да се успокоим. Ако бяхме малко по-концентрирани и агресивни, и настоятелни, можеше да се получи добър резултат. Радвам се, че момчетата опитват да показват това, което тренираме. Занапред ще се стараем да ни се получават повече нещата”, каза Златинов, а за претенциите за дузпа, треньорът каза:

„Щом вие сте чули, значи и ние сме го чули. Чу се всичко. Има хора, които да оценяват съдиите, но не е честно за нашия труд. Не мисля, че за тях имаше дузпа. Ако има дузпа за тях да си я даде. Но ако има и за нас, защо да не я даде. Който е по-добрият, той да спечели.”

„Надявам се да се оправят нашите проблеми. Малко ме е яд и ми е болно за два мача, в които не подходихме както трябва. Но проблемите са навсякъде в България. Надявам се футболистите да са по-спокойни и да вървим напред”, заяви още Петър Златинов и добави:

„Имаме уверение, че Пирин ще продължи своето съществуване. Но може да си говорим много работи, а ако не се случат, говорим празни приказки. Пирин заслужава минимум да се бори да е в средата. Трябва да има сигурност във финансово отношение.”