Старши треньорът на Царско село Никола Спасов сподели след минималното поражение от Ботев Враца, че конкуренцията във Втора лига е ожесточена и отборите са много равностойна.

Ботев Вр лидер във Втора лига, спря серията на Царско село

"Имаше битка, единоборства и сблъсъци. Играта бе накъсана. Мисля че в крайна сметка съжаляваме, че не взехме точки във Враца. Според мен ги надиграхме в по-голяма част от мача", заяви Спасов.

"Останахме разконцентрирани в една ситуация и ни наказаха. Имахме достатъчно положения и за мен е незаслужено, че загубихме с оглед това какво показахме. Това е футболът, случва се. Ботев се възползва от ситуацията и изпълниха бърз корнер, след което ни отбелязаха. Ботев не е лош отбор, играем на техния терен, но имахме достатъчно ситуации да вкараме гол."

"Мачът за Купата не ни повлия. Момчетата стояха перфектно. Нямам оплаквания от отбора ми. Продължаваме да се готвим по един и същи начин. Следващият мач очаквам да си вземем резонна победа, но първенството е много дълго и не се притеснявам, че загубихме днес. "

"Втора лига е много равностойна и всеки може да победи всеки. Конкуренцията е жестока и се надявам да излезем победители от този маратон. Предпочитанията ми за Купата е да ни се падне възможно най-слабият противник."

"Следя какво става в Черно море, следя цялата Първа лига. Никой не е разговарял от Черно море с мен", завърши Спасов.