Беше трудно и срещнахме много здрав съперник. Срещу Спасов съм играл 4-5 пъти и досега нямах победа, но сега е хубаво, че се поздравихме с успеха. Това заяви старши треньорът на Ботев Враца Сашо Ангелов след минималния успех с 1:0 над Царско село в мач от Втора лига. Ангелов също изрази надежда, че в турнира за Купата на България тимът му ще срещне отбора на Левски. Жребият за следващия кръг на турнира е утре.

"Не мога да кажа, че ги надиграхме, но използвахме единствения шанс в мача и голът бе факт. Когато играта не върви, на помощ идват статичните положения. Един мач се печели от защитата и ние се опитахме днес да го докажем. Това е девети кръг и остават още 21 кръга. Искам да задържим това ниво, ако може и да го подобрим. Почва да се очертават отборите, които знаят какво искат в първенството.

"Имам достатъчно опит във футбола и съм следил много първенства и съм убеден, че в 10-ия кръг се определят пътищата на отборите. Често говоря с футболистите. Аз мога да поемам отговорността, а трябва да могат и те. За Купата искам да ни се падне отборът на Левски. Поздравявам Кръстев и всичките момчета, които дойдоха от Левски - работят, скромни и се раздават."