„Естествено, че съм доволен от победата. Не ни беше лесно. Знаех, че ще е труден мачът, така и стана. Не съм доволен от първите минути”, заяви старши треньорът на Царско село Никола Спасов след победата с 3:1 над Пирин в 17-ия кръг на Втора професионална лига.

„Доста неспокойни бяхме и получихме лесен гол. Това обаче подейства положително и момчетата разбраха, че няма друг начин освен да играем нашата игра. От там нататък след 10-ата минута мисля, че мачът беше изцяло под наш контрол и нещата ни се случиха. Винаги е трудно да се играе в Благоевград и това се потвърди днес”, каза още Спасов и продължи:

„Много по-силни отбори няма в групата в интерес на истината. Естествено, ще се постараем да не допускаме такива мачове. За нас по-трудните ще бъдат на собствен терен през пролетта. Важното е да влезем подготвени. Няма кой знае какви отбори, за да се страхуваме. Дано да запазим разликата от 10 точки. Прекрасно ще бъде.”

„Оценявам представянето на Царско село като отлично. Мисля, че всички сме доволни от резултата, който постигнахме. Ще имаме лагер в Турция, а известен период можем да изкараме и в Македония. Няма да има много попълнения, но поне няколко ще направим. Целта ни е да влезе като първи отбор в Първа лига”, коментира още Никола Спасов.

„Погледнах вратаря и мисля, че се получи доста добре. Така стана, че реализирах хубав гол. Определено беше много труден мач. Ранният гол малко ни обърка. След 20-ата минута мисля, че наложихме нашия стил и заслужено победхме. Смятам, че показваме почти във всеки мач, че сме най-добрият отбор във Втора лига”, пък сподели футболистът на Царско село Емануил Манев и добави:

„Мисля, че оправдаваме очакванията и се представяме доста добре. Освен мача с Монтана, но не може винаги да си на топ ниво.”