Треньорът на Крумовград – Неманя Миланович, изрази мнение, че „жълто-сините“ не са били концентрирани след вкарания гол и затова са допуснали изравнително попадение. Миланович сподели, че в паузата той и играчите ще работят повече в завършващата фаза.

„Не печелихме три точки, а загубихме две. Мисля, че направихме доста добро първо полувреме. Създадохме доста шансове, но пропуснахме. Втората ни част не бе добра, колкото първата. Бавно развивахме атаките. Имахме късмет да поведем, но за жалост не можахме да задържим докрай трите точки. Просто трябва да продължим да работим“.

„В началото на втората част Спартак започна да играе по-добре, но в края ние имахме инициатива и поведохме. Просто не успяхме да задържим преднината си“.

„Трябва да продължим да работим при статитчните ситуации. Вярвам, че ще бъдем по-добре в следващите мачове. Теренът бе по-добър, отколкото в последния ни двубой. Това е, с което разполагаме. Играчите направиха каквото е по силите им. Трябва да продължим да работим по същия начин и да сме по-концентрирани. Трябав да работим повече над завършващия удар и завършващото подаване“.