Тимът на Локомотив София е уредил сериозна контрола по време на паузата за национани отбори. Столичните железничари ще срещнат Левски, като мачът е планиран за 28 март (неделя) от 16:00 часа на „Герена“.  

„Червено-черните“ искат да намерят и още един опонент за още една проверка, тъй като прекъсването е за три седмици заради световните квалификации и парламентарните избори на 4 април (неделя). Почти сигурно вторият спаринг ще е срещу тим от аматьорския футбол.

Антон Узунов
38 снимки

В 25-ия кръг на Втора лига Локомотив София няма да играе, тъй като по програма печели служебно с 3:0 срещу Кариана. Така паузата за „железничарите“ става още по-дълга. Следващият им официален двубой е чак в уикенда на 10 април. Тогава е битката за върха срещу Пирин в Благоевград, но СТК към БФС още не е обявил програма за 26-ия кръг.

В следващите дни спортно-техническото ръководство на Локомотив София ще проведе по-сериозен разговор с играчите. Причината е слабата игра на тима при гостуванията. „Червено-черните“ не са печелили навън от септември месец миналата година, когато надиграха Добруджа с 3:0.