Локомотив Горна Оряховица ще се подсили с футболисти от Трета лига. Това разкри наставникът на отбора Георги Иванов-Геша. Той вече е наблюдавал доста двубои и има играчи, които са му хванали окото.

"В момента клубът има известна стабилност, но все пак се нуждае от разрешаване на управленската криза и от твърд ангажимент на общината. Идеята ми е на паузата да привлечем местни футболисти, които играят във В групите. Вече започнах да наблюдавам мачове и ще продължа да гледам набелязаните", заяви той пред regnews.net.

Геша отбеляза, че най-важно за него на този етап е Локомотив да има здрав защитен вал.

"На чужд терен тактиката ти обикновено е защитна. Ако имаш добър гръб, можеш да развиеш няколко атаки и да спечелиш. Ние направихме няколко контроли със силни отбори, които ни спукваха от атаки. Така обаче се стабилизирахме в защита. За да печелим и на собствен терен, трябва още малко - да водим играта, да измисляме нещо в нападение. Но нека лека-полека вървим напред, да приемем, че базата я имаме, сега ще надграждаме", допълни треньорът.


Следете ни навсякъде и по всяко време с мобилното приложение на Gong.bg. Можете да го изтеглите от Google Play, App Store и AppGallery.