Наставникът на Витоша Бистрица Костадин Ангелов беше много критичен към представянето на тима си в мача с Несебър. Неговите играчи паднаха с 0:1, но според него нивото на двубоя е било под всякаква критика.

"След такива мачове, хората които са ги гледали, заслужават извинение от нас за качеството им. Говоря и за футболисти, и за треньори. Като цяло мачът беше с много ниско качество и аз се извинявам от името на всички в клуба за това, което демонстрирахме."

"Не са ни това възможностите, определено. На моменти и самият терен не позволяваше по-добра игра. Той изглежда хубав, но топката подскачаше много. Ние не успяхме да играем така, както би трябвало да играем. При тези мачове с Несебър става традиция. Във втори мач ни бият с 1:0 с един удар във вратата", заяви Ангелов пред DIEMA SPORT 2 и продължи .

"Има и такива двубои, надявам се, че в следващите късметът ще бъде на наша страна. Опитахме да вкараме след изгонването на противника, но нямаше ефект. Опитахме всичко, но просто съдбата не беше с нас. Борихме се добре, Несебър нямаше почти никакви ситуации, да не кажа дори никакви. Но просто явно така е трябвало да се случи."

"Контузиите не са ни повлияли толкова, аз реших да играем по този начин. Имаше някакъв ефект, но в нападение не бяхме на ниво", заяви Ангелов, след което коментира целите пред отбора си до края на сезон.

"Максимумът за нас е първото място, затова много хора тълкуваха, че искаме да сме първи. Просто досега се представяхме добре, дори и в този мач като борба бяхме добре, но в офанзивната фаза бяхме слаби. Не можахме да държим топката, не завършихме атаките си..."

"Тази загуба не ме притеснява, защото уверено мога да кажа, че не бяхме по-слабия отбор. Дори с ръка на сърцето мога да кажа, че бяхме по-силният отбор в този мач."

"Още максимумът продължава да е първото място. Когато стане невъзможно, ще обявя друга цел. Винаги един треньор трябва да мотивира играчите си, като иска максимума от тях. Аз съм човекът, който е начело и винаги ще искам най-много от тях", завърши Ангелов.