Президентът на Левски Лом Гаврил Гаврилов говори по актуални теми, свързани с отбора. Той разкри, че Даниел Кутев е диагностициран с коронавирус и е поставен под карантина. Той със сигурност няма да вземе участие в срещата с Миньор Перник утре.

 „Даниел Кутев е заразен с коронавирус, а освен това имаме трима основни играчи с контузии“, започна Гаврилов и каза няколко думи за предстоящия мач с Миньор: „Вярвам, че ще успеем да спрем Миньор. Те са стабилен отбор, но ние показваме добри игри. Много съдийски тесли до този момент ни спират“, сподели още той пред „Мач Телеграф”.

 Преди десетина дни Гаврилов обясни, че е готов да назначи нов треньор, стига той да обещае, че ще спаси тима от изпадане: „Има 5-6 кандидатури за треньор на отбора, но не съм се спрял на някоя конкретна от тях. Искам да е сериозен треньор с опит. Може и да няма смяна. Ще преценя“.

 За селекцията той сподели: „През зимата ще привлечем играчи. Сега няма футболисти на проби, но сме набелязали такива. Финансово сме стабилни. Ще ходим на лагер в Сандански“.