Старши треньорът на Септември Симитли Тодор Киселичков сподели след загубата с 0:2 от Локомотив София, че е неговият отбор се е опитал да се противопостави на своя опонент, но не сее възползвал от ситуациите си.  

LAP.bg
21 снимки

„Тежи тази загуба. Пета поредна. В първото полувреме седяхме добре на терена, опитахме се да тормозим отбора на Локомотив. Допуснахме нелеп гол, грешка при изнасянето на топката и Локомотив се възползва. Имахме доста проблеми през седмицата. Хора с картони решихме да ги запазим. Малко се наруши баланса. Второто полувреме Локомотив държеше по-добре топката, не успяхме да се възползваме от шансовете“.

„Има и ги и двата момента. Първото полувреме направихме доста неща с топката. Бързо действахме, опитвахме се да покажем нещо. Беше част от плана да играем в защита и да използваме ситуациите си в офанзивен план“.

„Познавам Стойко много отдавна, били сме съотборници. Той е момче с добър футболен интелект. Позитивна личност. Той ще е от полза за нашия отбор, всички го приемат добре. Пожелавам му по стъпките, по които е тръгнал, да върви нагоре“.

„Ще търсим победата и в двете срещи. Няма да са лесни. Всеки може да победи всеки. Трябва да променим няколко неща. В завършващата фаза трябва концентрация, майсторство и хладнокръвие пред гола. Футболът обаче не е само атака, а и защита. Надявам се да се подобряват нещата. Ще гоним победи“, заяви Киселичков.