Капитанът на Дунав - Диян Димов, коментира събитията около клуба в последно време.

"Имах предложения от няколко отбора във Втора лига, но прецених, че на 34 години няма смисъл да отивам там и не са добър избор. Много ми е жал за това, което се случи с Дунав. Явно беше решено отборът да изпадне. Нямам идея защо. Уж нямаше чак такива дългове, по една заплата се дължи на играчите. Някаква страшна схема се завъртя явно. Просто недоумявам", каза Димов.

"Дунав няма да участва във Втора лига, това е сигурно. Нещо се говори, че може да се учреди нов клуб, който да бъде в трета дивизия, но нямам идея за подробности. Ако ме поканят, винаги съм готов да помогна на Дунав. Плановете бяха да стана играещ помощник-треньор, а аз паралено следвам за Лиценз Б."

"Жалкото е, че стигнахме до Лига Европа, въпреки че тогава нямаше къде да тренираме и обикаляхме селата. А след като базата в Русе беше приведена в добър вид, се оказа, че отборът върви надолу", призна Димов.


Следете ни навсякъде и по всяко време с мобилното приложение на Gong.bg. Можете да го изтеглите от Google Play, App Store и AppGallery.