Треньорът на Локомотив Сф Иван Колев коментира тежката загуба с 1:5 от Пирин пред камерата на DIEMA SPORT. 
 
"Няколко са причините да се стигне до този разгром. На първо място - мотитвацията на Пирин след загубата от Нефтохимик. Случилото се в Бургас ги беше мобилизирало максимално и срещу нас те играха на предела на възможностите си. Но щом не съм успял да подготва моят отбор да регира на това - значи вината е моя.
 
Друга причина за слабия мач са проблемите, които имахме с контузени играчи. Заради нарушената подготовка на някои футболисти се наложи да прекроявам състава.
 
Искам да поздравя Пирин за страхотния мач, който изигра.
 
Не искам да търся оправдания с избора, който имам. Това е селекцията, вярвам на играчите и с тези футболсти ще търсим крайния успех.
 
Не можем да се сигурни за второто място, въпреки че имаме аванс в точките. Трябва да се готвим сериозно за оставащите мачове, най-вече по отношение на мотивацията, защото ми се струва, че днес подценихме малко нещата. Продължаваме да работим усилено за постигане на целта, фугболистите се стараят и вярвам, че трудът ни ще се възнагради", заяви Колев.

Следете ни навсякъде и по всяко време с мобилното приложение на Gong.bg. Можете да го изтеглите от Google Play, App Store и AppGallery.