Сашо Ангелов пое треньорския пост в Янтра. 52-годишният специалист подписа договор с клуба и проведе първото си тренировъчно занимание с отбора на стадион "Априлов". Николай Василев, който води тима в три мача след раздялата с Костадин Ангелов, остава в треньорския щаб като помощник заедно с Петко Петков и Искрен Писаров.
 
Сашо Ангелов за последно беше начело на Ботев Враца. С врачанския тим влезе от Втора в Първа лига и утвърди мястото на отбора в елита. Треньорският му път е преминал през тимовете на Чумерна Елена, Чавдар Бяла Слатина, Етър Велико Търново, Локомотив Горна Оряховица и Ботев Враца.
Първият официален мач на Ангелов начело на Янтра ще бъде в турнира за Купата на България. На 7-и септември (вторник) габровският тим ще гостува на Септември 98 (Тервел) в двубой от втория предварителен кръг на надпреварата.
 
Иначе габровци са твърдо на последното 20-о място в класирането след първите осем кръга, като са спечелили едва три точки. На 11-и септември Янтра Габрово гостува на Монтана в 9-ия кръг на Втора лига.