В опитите си да се измъкне от дъното във Втора лига, Янтра Габрово привлече футболист със сериозен опит в родния футбол. Даниел Гаджев вече подписа договор с клуба и се очаква да осигури стабилност в халфовата линия на отбора за предстоящите предизвикателства във втория ешелон.

Гаджев е играч с 221 мача в елита на България. Футболният му път като юноша започва от Ботев (Ихтиман). Първият му професионален договор е с отбора на Беласица (Петрич), за който играе 2 години в А група. В елита е носил още екипите на Локомотив (София), Монтана и Ботев (Враца). Във Враца игра през последните три сезона, а през изминалата година помогна на отбора да запази мястото си в Първа лига. Във второто ниво на родния футбол е защитавал цветовете на Монтана, Нефтохимик и Ботев (Враца).

"Идвам с нагласата за победи. Мисля, че мога да бъда полезен с пример за по-младите футболисти, с агресия и опит, за да може отборът да върви напред. В състава ми направи впечатление добрият колектив и сплавта между млади и опитни футболисти. Надявам се на колкото се може повече победи през сезона и по-добро класиране на Янтра от миналогодишното", заяви Гаджев.

За съжаление, опитният полузащитник няма да може да вземе участие в следващите два мача на тима заради наказание от миналия сезон. Което не е изненада, предвид статистиката- Даниел Гаджев е играчът с може би най-много наказателни картони в момента.

Янтра 2019 (Габрово) в момента е без победа и без треньор, след като Костадин Ангелов беше освободен при една спечелена точка в първите пет мача от сезона.