Треньорът на Септември София Христо Арангелов сподели мнението си след победата с 3:1 над Миньор Перник. Наставникът похвали младите момчета в тима и ги посъветва да продължават да дават най-доброто от себе си, за да бъдат забелязани от по-големи клубове.

"Наложихме превес в първите минути, пропускахме няколко положения с лека ръка, доминирахме през цялото време на мача. Похвално е за нашите състезатели, че опитват да се надиграват. Още допускаме елементарни грешки в защита, но ще ги коригираме. Нормално е, влизат деца набори 2003 и 2004, с течение на времето ще стават все по-опитни. Напрежение няма при нас, целта е да изградим млад и боеспособен отбор. Въпросът е да не допускаме грешките, за които говорих", каза Арангелов.

"С всеки един отбор ще излизаме да се надиграваме. Трябва време, без време няма да стане. И търпение, нали. Мисля, че го имаме от страна на ръководството. В последните две-три седмици продадохме двама в чужбина. Това трябва да е целта на всички: да покажат най-доброто от себе си, за да може някой да ги забележи. Ако продължим обаче с това темпо, трудно ще направим отбор за игра, защото нямаме толкова дълбочина в състава", каза треньорът на столичани.