Голмайсторът за Янтра Християн Кожухаров остана със смесени чувства след равенството 1:1 срещу Локомотив София в мача между двата тима от Втора лига.

„Първо да поздравя нашия отбор, който се раздаде докрай. Играхме срещу един от най-силните отбори. Можехме да стигнем и до нещо повече, но точката ни устройва до момента. Искам да пожелая на Локомотив София успех и се надявам да почнем да побеждаваме“.

„Отдавам го на младостта в нашия отбор. Фактът, че играхме с отбор с амбиции, на полувремето губехме и второто трябваше да играем за честа си, за името си и се получи. Брат ми имаше възможност, както и Тони Иванов. Това е игра на голове, разделихме си точката – заслужена за нас. Има нотка на разочарование, но това е футболът“.

„Смятам, че има настроение в отбора. Не ни тежи точковият актив. Второто полувреме играхме нелошо. Но не играем това, което можем и това ни тежи повече. Вярвам, че може да играем по-силно. Да играем по-стабилно в защита, защото почти всеки мач допускаме попадение, а и да вкарваме повече. Тогава ще почнем и да печелим повече точки“.

Не за първи път работя с Костадин Ангелов. Смятам, че лека-полека започва да ни вдъхва увереност и самочувствие, това е разковничето. Ако продължим така ще се представим още по-добре“, заяви Кожухаров.